Mirva Imobiliare

Vanzare Hotel/Pensiune Maneciu-Ungureni

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Hotel/Pensiune
  • Tip Specific:Pensiune
  • Pret:650.000 €
  • Camere:24
  • Bai:19
  • Etaj:
  • Suprafata Utila:800 mp
  • An Constructie:2017

Descriere:

La marginea padurii de brazi, intr-un colt uitat de rai, pe Valea Teleajenului se afla comuna Maneciu, un loc feeric unde poti uita de agitatia orasului, te poti bucura pe deplin de natura si de peisajele extraordinare.
Conacul, denumit si "Conacul Valea Popii", este situat la 7 km de comuna Maneciu si la 13 km de Cheia, dar parca linistea de aici este mult mai profunda. Este construit in anul 2017 si amplasat pe un teren de 7000 mp.
Conacul este inconjurat de padurea ce imbraca muntele intr-un verde foarte placut privirii. Este situat in Aria Protejata Natura 2000.
Are o parcare de aproximativ 2000 mp, teren de tenis, lac cu pastrav, un parau, loc de recreere pentru parinti si copii.
Dupa ce va umpleti plamanii cu aer curat de munte, stand pe terasa acoperita, puteti cobori pe malul paraului care trece prin padure si ofera o priveliste superba; aveti posibilitatea sa vedeti si sa atingeti apa in stare pura trecand printre bolovani si vegetatie.
Conacul este prevazut cu instalatie de semnalizare si detectare incendiu, paratraznet, supraveghere video, centrala termica pe lemne, panouri solare pentru incalzirea apei, curent de 3,80 kw, bazin de captare apa de 10 m3 si put. Camerele sunt echipate cu sistem TV centralizat. La fiecare nivel exista placa de beton. Structura este din lemn ignifugat, zidaria este de 40 cm. La parter, tamplaria interioara este din lemn stratificat, iar la etaj este din PVC salamander cu geam tripan.
Conacul are un regim de inaltime de S+P+1E+M, fiind compus din: 10 camere duble si un apartament, fiecare cu baie proprie, o terasa acoperita ce are o capacitate de 36-40 de locuri, sala de mese ce are o capacitate de 50 de locuri si ventilatie, o bucatarie complet amenajata, inclusiv cu camera frigorifica, beci, crama, birou, doua officii, camera personal, 4 magazii, camera centralei, 4 balcoane, grup sanitar amenajat pentru femei si barbati.
Ca si dependinte, in spatele conacului este o cladire amenajata pentru personal de 64 mp, la intrarea pe proprietate, langa parcare, este o sala de 61 mp, care poate fi amenajata pentru recreere (billiard, tenis de masa, etc.) si o toaleta cu dus in spatele salii.
Conacul se poate vinde doar cu o suprafata de teren de 3500 mp, la pretul de 650.000 euro, sau cu o suprafata de teren de 7000 mp, la pretul de 950.000 euro.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt!
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Specificatii:

Rezidential, Comercial, Birouri, Vacanta, Investitie
Nu
Curent electric, Apa, Cablu TV, Fosa septica
Centrala proprie, Calorifere, Panouri Solare
Finisat modern
Lemn
Pvc
Lemn
Vopsea Lavabila, Faianta
Spatiu Birouri, Terasa, Spatiu depozitare, Pivnita
Mobilata si Utilata
Complet
Caldura, Apa
Sistem alarma, Sistem de fum
Sala conferinte, Curte, Crama
Padure
Cadastru, Intabulare
Supraveghere video

Localizare:

Contact Agent

avatar Baltatescu Mirela Elena
0725.522.700
0344.402.380