Mirva Imobiliare

Vanzare Casa/Vila 9 camere Zona Centrala

Detalii Proprietate:

 • Tip Oferta:Vanzare
 • Tip Imobil:Casa/Vila
 • Tip Specific:Vila
 • Pret:380.000 €
 • Comision:Negociabil
 • Nivel:S+P+1
 • Camere:9
 • Bai:3
 • Suprafata Utila:309 mp
 • Suprafata Teren:1304 mp
 • An constructie:2008

Descriere:

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare o vila deosebita cu 9 camere, amplasata in zona Central.
Este construita pe un teren de 1304 mp, cu deschidere la strada de 33,02 ml, finalizata in anul 2008.
Se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detaliile cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de curtea generoasa amenajata, cele 3 garaje, foisorul, terasele inconjurate de flori si verdeata. Curtea a fost amenajata cu firma de peisagistica, exista aspersoare cu sistem de irigare automat.
Exteriorul sau, cu suprafete vitrate extrem de generoase, ii sporeste farmecul si luminozitatea.
Peretii interiori sunt din rigips, oferind astfel posibilitatea de recopartimentare cu usurinta, structura este din caramida, are placa de beton la fiecare nivel.
Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent electric, canalizare, gaze, apa, centrala termica de un an, calorifere, 7 aparate de aer conditionat, video-interfon, telecomanda poarta acces auto, izolatie termica, supraveghere video.
La parter, vila este compusa dintr-un living generos cu iesire in terasa acoperita, bucatarie in stil american, camera tehnica, o baie, un dormitor, precum si un birou, ambele cu iesire pe terasa (in aceste doua camere, exista scara interioara proprie care face legatura cu dormitoarele situate deasupra lor la etaj), inca o terasa acoperita la intrare, o terasa neacoperita in spatele casei si un hol de primire generos cu scarile spre etaj si spre subsol.
Etajul contine alte trei dormitoare, fiecare cu iesire pe terasa, dintre care unul este matrimonial cu baie proprie si dressing. Tot acolo se regaseste si cea de-a treia baie a proprietatii, un birou si doua terase.
La subsol avem amenajate doua camere, cu biliard si zona de relaxare, debara si adapost antiaerian conectat la reteaua de apa si de canalizare.
Culorile folosite sunt calde, materialele alese pentru finisaje sunt elegante, precum lemnul folosit, stoca venetiana de pe pereti, geamurie vitrate, iluminatoarele.
Un plus de confort este dat de zona de relaxare a timpului liber in exterior, un foisor elegant, dotat cu masa si scaune.
Suprafata utila a vilei este de 308,58 mp, amprenta la sol este de 184,48 mp, suprafata construita este de 370,30 mp. Se vinde cu bucataria mobilata si partial utilata.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web www.mirvaimobiliare.ro!
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!

Specificatii:

Rezidential, Birouri, Vacanta, Investitie
Da
Curent electric, Apa, Cabina de dus, Cada, Gaz, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Finisat modern
Lemn
Lemn
Lemn
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Terasa, Wc serviciu, Debara, Dressing
Mobilata, Partial Utilata
Partial
Gaze, Apa
Sistem alarma, Scara interioara
Videointerfon, Curte interioara
Transport public, Scoala Generala
Cadastru, Intabulare
Supraveghere video

Localizare:

Contact Agent

avatar Baltatescu Mirela Elena
0790.251.423