Mirva Imobiliare

Vanzare Casa/Vila 6 camere Zona Centrala

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Vila
  • Pret:370.000 €
  • Comision:Negociabil
  • Nivel:P+1+M
  • Camere:6
  • Bai:3
  • Suprafata Utila:227 mp
  • Suprafata Teren:298 mp
  • An constructie:2014

Descriere:

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare o vila de lux, cu 6 camere, amplasata in zona Centrala a Ploiestiului, in apropiere de liceul Ion Luca Caragiale, Mall, farmacie, sucursala bancara.
Este construita pe un teren cu suprafata de 298 mp, cu deschidere la strada de 13 ml, finalizata in anul 2014. Regimul de inaltime este P+1E+M.
Se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detaliile cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de curtea amenajata, spatiile de parcare, garajul, terasa, zona de gratar si foisorul.
Exteriorul sau ii sporeste farmecul.
Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent electric, canalizare, gaze, apa, centrala termica, calorifere, videointerfon, telecomanda poarta acces auto, supraveghere video, izolatie termica, placa de beton intre ambele etaje.
La parter, vila este compusa dintr-un living generos, dormitor cu dressing si wc, bucatarie, spatiu tehnic, o baie si doua terase.
Etajul contine alte trei dormitoare, fiecare cu iesire in balcon, dintre care unul este dormitor matrimonial (cu baie si dressing) si o baie.
Mansarda este open space, are doua spatii de depozitate inchise. Se poate compartimenta cu usurinta, deoarece s-a tras teava de gaze, conducte de canalizare si apa.
Proprietatea se vinde si in forma in care este prezentata in fotografii, mobilata si utilata la cheie (cu mici exceptii) la pretul de 420.000 euro. Practic, vi se pune la dispozitie un camin, fara stresul amenajarii lui. Un plus de confort este dat de zona de relaxare a timpului liber in exterior.
Suprafata utila a vilei este de 227,40 mp, amprenta la sol este de 111,50 mp, suprafata construta este de 298 mp.
Vila a fost construita cu firma autorizata, s-au folosit materiale de foarte buna calitate (exista documente in acest sens).
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web www.mirvaimobiliare.ro!
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!

Specificatii:

Rezidential, Birouri, Vacanta, Investitie
Da
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Cabina de dus, Cada
Centrala proprie, Calorifere
Cablu, Fibra Optica
Lux
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Terasa, Wc serviciu, Dressing, Camara
Inchisa
Nemobilat
Gaze, Apa
Scara interioara
Videointerfon, Curte individuala
Scoala Generala, Farmacie, Mall
Cadastru, Intabulare
Supraveghere video

Localizare:

Contact Agent

avatar Baltatescu Mirela Elena
0790.251.423