Mirva Imobiliare

Vanzare Casa/Vila 5 camere Paulesti

Detalii Proprietate:

 • Tip Oferta:Vanzare
 • Tip Imobil:Casa/Vila
 • Tip Specific:Vila
 • Pret:187.000 €
 • Comision:Negociabil
 • Nivel:P+1
 • Camere:5
 • Bai:3
 • Suprafata Utila:143 mp
 • Suprafata Teren:415 mp
 • An constructie:2022

Descriere:

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare o vila cu 5 camere, cu o arhitectura deosebita, amplasata in Paulesti.
Vila face parte dintr-un ansambu rezidential cu circuit inchis. Veti gasi aici o comunitate, un exemplu de frumos, bun gust, armonie si buna convietuire, respect fata de natura, grija fata de comunitate, liniste si siguranta.
Este construita cu materiale de foare buna calitate, pe un teren de 415 mp, cu deschidere la strada de 12,99 ml, finalizata in anul 2022.
Se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detaliile cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de curtea generoasa amenajata, cele 2 locuri de parcare, terasele.
Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent electric, canalizare, gaze, apa, centrala termica, incalzire in pardoseala la parter, calorifere, telecomanda poarta acces auto in cartier, acoperis izolat cu vata bazaltica, internet pe fibra optica, placa de beton intre etaje.
La parter, vila este compusa dintr-un living cu iesire in terasa acoperita (unde este trasa si teava de gaze), bucatarie cu iesire in terasa, camera tehnica, o baie, un dormitor, inca o terasa la intrare si un hol de primire cu scarile spre etaj.
Etajul contine alte trei dormitoare, dintre care unul este matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon cu suprafata de 4,5 mp. Tot acolo se regaseste si cea de-a treia baie a proprietatii (baia comuna de la etaj).
Un plus de confort este dat de zona de relaxare a timpului liber in exterior.
Suprafata utila a vilei este de 143 mp, amprenta la sol este de 114 mp, suprafata construita este de 215 mp.
Pretul de vanzare este de 187.000 euro plus TVA 19%, suma totala fiind de 222.500 euro. In acest pret nu sunt incluse finisajele, portile si panourile gardului, balustrada la interior si la exterior.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web www.mirvaimobiliare.ro!
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!

Specificatii:

Rezidential
Nu
Curent electric, Apa, Cabina de dus, Cada, Gaz, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala
Fibra Optica
Lux
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Terasa, Debara, Dressing
Nemobilat
Gaze, Apa
Scara interioara
Curte individuala
Cadastru, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

avatar Baltatescu Mirela Elena
0790.251.423