Mirva Imobiliare

Vanzare Casa/Vila 5 camere Lipanesti

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Vila
  • Pret:198.000 €
  • Nivel:P+1
  • Camere:5
  • Bai:3
  • Suprafata Utila:159 mp
  • Suprafata Teren:2916 mp
  • An constructie:2015

Descriere:

Agentia imobiliara Mirva Imobiliara, va ofera spre vanzare, IN EXLUSIVITATE, COMISION ZERO, o vila de lux, construita in stil mediteranean, cu 5 camere, regim de inaltime de P+1E, localizata in Lipanesti. Este amplasata intr-o zona extrem de linistita.
Se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detaliile cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de curtea generoasa amenajata, spatiile de parcare, terasa acoperita inconjurata de flori si verdeata.
Exteriorul, luminile de ambient si suprafetele vitrate extrem de generoase, ii sporeste farmecul.
Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent electric, 2 fose septice, gaze, apa, centrala termica, calorifere, aparat de aer conditionat, telecomanda poarta acces auto, izolatie termica.
Terenul a fost nivelat si plantat cu gazon. S-a inceput amenajarea unui helesteu, care se poate transforma si in piscina. S-a amenajat loc de joaca pentru copii, o mica livada, un loc destinat focului de tabara, un foisor acoperit cu gratar si cuptor pe lemne si o magazie care seamana mai mult cu o cabana de munte.
Exista proiect pentru garaj si pivnita.
A fost construita in anul 2015. Incalzire casei se face cu centrala termica si boiler, cu calorifere si incalzire in pardoseala in bai si convectoare de caldura in pardoseala de la parter. Usa la intrare este din termopan din aluminiu. Usile interioare sunt din lemn. Geamurile sunt din termopan tripan cu 5 camere. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila, tapet si faianta in bai, podeaua cu parchet si gresie , terasele sunt pavate cu gresie de exterior, scara interioara este din lemn cu barne de metal pentru sustinere. Vila se vinde complet mobilata si utilata de lux.
In living exista spatiu amenajat pentru dinig si un loc unde va puteti relaxa pe o canapea confortabila langa un semineu pe lemne, ce are sistem special de degajare a caldurii produsa, in interiorul vilei, cu vedere spre curtea din spate, prin geamurile generoase, unde se vede terasa, helesteul, livada, cabanuta si zona pentru foc de tabara.
Parterul are o suprafata utila de 83,31 mp si o terasa cu suprafata de 48,70 mp. Este format din living, cu iesire spre terasa, si bucatarie open space, birou, baie, camara.
Etajul, are o suprafata utila de 76,05 mp si o terasa cu suprafata de 32 mp. Este format dintr-un dormitor matrimonial cu baie proprie si iesire spre teresa, baie, doua dormitoare, fiecare avand iesire spre terasa. Accesul in pod se face din holul de la etaj.
Vila este amplasata pe un teren cu suprafata de 2916 mp, avand deschiderea la strada de 30,26 ml. Are amprenta la sol de 116,63 mp, suprafata utila a casei este de 159,36 mp si suprafata construita a casei este de 223,10 mp.
Costurile de intretinere ale vilei, sunt foarte reduse, vila fiind construita din materiale de foarte buna calitate.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt!
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!

Specificatii:

Investitie, Rezidential, Birouri, Vacanta
Nu
Curent electric, Apa, Val Nedocumentata, Cablu TV, Val Nedocumentata, Gaz, Fosa septica
Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala
Aer Conditionat, Ventiloconvectoare
Lux
Lemn
Pvc
Aluminiu
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Terasa, Wc serviciu, Dressing, Camara
Mobilata si Utilata
Lux
Gaze, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Hota
Sistem alarma, Sistem de fum, Semineu, Scara interioara, Val Nedocumentata
Videointerfon, Curte comuna
Transport public
Cadastru, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

avatar Baltatescu Mirela Elena
0790.251.423