Vanzare Casa/Vila 5 camere Albert

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Casa/Vila
Tip Specific:Vila
Pret:188.000 €
Comision:2%
Camere:5
Bai:2
Suprafata Utila:166 mp
Suprafata Teren:424 mp
An constructie:2008

Descriere

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare, IN EXCLUSIVITATE, o vila cu 5 camere, amplasata in zona Albert.
Este amplasata pe un teren de 424 mp, cu o deschidere la strada de 27,31 ml, finalizata in anul 2008.
Se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detaliile cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de curtea generoasa amenajata, spatiile de parcare, garajul, foisorul de lemn, gratarul, terasa acoperita inconjurata de flori si verdeata.
Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent electric, gaz, apa, centrala termica, calorifere, aparat de aer conditionat la etaj, telecomanda poarta acces auto, izolatie termica.
La parter, vila este compusa dintr-un living, bucatarie, garaj, o baie, beci cu suprafata de 18,23 mp, precum si un dormitor, in timp ce etajul contine alte trei dormitoare, o terasa acoperita cu suprafata de 7,83 mp, o terasa neacoperita cu suprafata de 20,81 mp, baie si podul care este intins pe toata suprafata etajului.
Suprafata utila a vilei este de 166,25 mp, amprenta la sol este de 112 mp, suprafata construita este de 196,37 mp.
Locuinta dispune de fosa nebetonata pe fund, acoperis cu tabla tip tigla lindab, gard metalic in fata casei si gard de lemn pe lateral si in spate, pod izolat, semineu. Vila are 2 intrari in interior.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web www.mirvaimobiliare.ro!
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!


Rezidential
Da
Curent electric, Apa, Cabina de dus, Cablu TV, Cada, Gaz, Fosa septica
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Buna
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Terasa, Pivnita
Mobilata
Partial
Gaze, Apa
Scara interioara
Curte individuala
Transport public, Mall
Cadastru, Intabulare
Administrare

Localizare