Mirva Imobiliare

Vanzare Casa/Vila 4 camere 9 mai

Detalii Proprietate:

 • Tip Oferta:Vanzare
 • Tip Imobil:Casa/Vila
 • Tip Specific:Vila
 • Pret:290.000 €
 • Comision:Negociabil
 • Nivel:P+1
 • Camere:4
 • Bai:2
 • Suprafata Utila:201 mp
 • Suprafata Teren:450 mp
 • An constructie:2017

Descriere:

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare o vila de lux construita in stil mediteranean, cu 4 camere, amplasata in zona 9 Mai.
Este construita pe un teren de 450 mp, cu deschidere la strada de 21,63 ml, finalizata in anul 2017.
Se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detaliile cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de curtea generoasa amenajata, spatiile de parcare, garajul, terasa acoperita inconjurata de flori si verdeata.
Exteriorul sau, cu acoperis terasat si suprafete vitrate extrem de generoase, ii sporeste farmecul.
Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent, canalizare, gaz, apa, centrala termica, calorifere, aparat de aer conditionat la fiecare nivel al vilei, interfon, telecomanda poarta acces auto, izolatie termica.
La parter, vila este compusa dintr-un living generos, bucatarie cu dinning, spatiu tehnic, garaj, o baie, o terasa acoperita cu suprafata de 36 mp, precum si un birou, in timp ce etajul, contine alte doua dormitoare, fiecare cu iesire in terasa. Tot acolo se regaseste si cea de-a doua baie a proprietatii.
Culorile folosite sunt calde, materialele alese pentru finisaje sunt elegante , precum lemnul folosit la terasa, travertinul, vopseaua decorativa de interior, parchetul folosit la etaj, mobilierul din piele, aduc un plus de valoare vilei. Proprietatea se vinde exact in forma in care este prezentata in fotografii, mobilata si utilata la cheie. Practic, vi se pune la dispozitie un camin, fara stresul amenajarii lui. Un plus de confort este dat de zona de relaxare a timpului liber in exterior, o terasa eleganta, dotata cu masa si scaune.
Aflata in zona 9 Mai, veti gasi in zona hypermarket, piata, scoala, gradinita, mijloc de transport in comun, farmacie, magazin general, sucursala bancara, unitate sanitara, gara, Mall, state taxi.
Suprafata utila a vilei este de 200,61 mp, amprenta la sol este de 157 mp, suprafata construta este de 278 mp.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web www.mirvaimobiliare.ro!
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!

Specificatii:

Rezidential
Da
Strazi asfaltate
Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Lux
Lemn
Metal
PVC
Parchet
Exterior
Terasa
Mobilata si Utilata
Lux
Gaze, Apa
Scara interioara
Interfon, Curte individuala
Transport public, Parc, Scoala Generala, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru, Intabulare
Administrare

Localizare:

Contact Agent

avatar Baltatescu Mirela Elena
0790.251.423