Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti B-dul

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:64.800 €
Comision:Negociabil
Amplasament:In bloc
Camere:3
Bai:2
Suprafata Utila:70 mp
Confort:1
Etaj:8

Descriere

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere, confort 1, situat la etajul 8/8, in zona Bld.Bucuresti, in apropiere de farmacie, parc, magazin general, mijloace de transport in comun, scoala generala, gradinita, hypermarket, sucursala bancara.
Imobilul, in suprafata utila de 70 mp, suprafata construita de 90 mp, este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1980. Are doua balcoane, inchise in PVC, cu suprafata totala de 9.53 mp si doua bai.
Locuinta dispune de urmatoarele dotari si finisaje: peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila si faianta, podeaua cu gresie si parchet, tamplaria exterioara este din PVC, tamplaria interioara este din usi celulare, la intrare este usa de metal, exista apometre, separatie de gaze cu proiect pentru centrala, este izolat pe interior si exterior, are geam la baie, interfon, aparat de aer conditionat. Se vinde complet mobilat si utilat.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web mirvaimobiliare.ro !
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!


Rezidential
Nu
Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Buna
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Interior, Exterior
Wc serviciu, Debara
Mobilata si Utilata
Complet
Gaze, Apa
Interfon, Lift
Transport public, Parc, Scoala Generala, Farmacie, Hypermarket
Mostenire
Administrare

Localizare