Vanzare Apartament 2 camere Vest

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:47.500 €
Comision:Negociabil
Amplasament:In bloc
Camere:2
Bai:1
Suprafata Utila:39 mp
Confort:2
Etaj:Parter

Descriere

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere, mobilat si utilat complet, confort 2, situat la parter din P+4E, in zona Vest, in apropiere de farmacie, parc, magazin general, mijloace de transport in comun, scoala generala, gradinita, liceu, hypermarket, sucursala bancara, mall.
Imobilul, in suprafata utila de 39.13 mp, suprafata construita de 46.96 mp, este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1974.
Locuinta dispune de urmatoarele dotari si finisaje: peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila si faianta, podeaua cu gresie si parchet, tamplaria exterioara este din PVC, tamplaria interioara este din usi de PVC, la intrare este usa metalica, exista apometre, aer conditionat, izolatie exterioara, interfon.
Imobilul a fost renovat complet in 2019. Instalatiile sanitare sunt noi, mobila este noua, se vinde complet mobilat si utilat, usa la intrare este noua, are parchet nou de 10mm.
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web mirvaimobiliare.ro !
Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!


Rezidential
Nu
Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Renovat
Pvc
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Mobilata si Utilata
Complet
Apa
Interfon
Transport public, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru, Intabulare
Administrare

Localizare